You are here
Home > Okategoriserade > Den perfekte julegaven til hobby-musikeren

Den perfekte julegaven til hobby-musikeren

Musikkindustrien er enorm og omfatter tusenvis av artister og band. Det er nesten en usynlig grense mellom kjendistilværelsen og alle de som alene klimprer på gitarene og stryker på fiolinstrengene. Noen blir populære ved en tilfeldighet, mens andre blir aldri oppdaget. Men musikken har de til felles. Noen kan få en drøm oppfylt, mens andre kan glede venner og familie med flotte toner fra pianoet.

Det er mange veier til berømmelse og artistlivet. En vei kan være å legge ut musikkvideoer på sosiale medier som Facebook og Soundcloud. Følgere kan dele og like dem, og plutselig hører en agent tonene dine. Fra hjemmestudioet kan drømmen realiseres.

Den perfekte julekjolen

Uventet hjelp kan likevel komme fra helt andre trakter. Det er julaften og i pakken ligger julekjole som artister pynter seg i. Personlighet er viktig for å lykkes, men det er også klærne. Man kan vekke oppmerksomhet om man kobler utstråling med stilig moteklær. Når man så blir verdenskjent artist, så vil et helt korps av velmenende eksperter komme med klærne til deg.

Men julegaven inneholdt mer

Det var ikke bare en julekjole i årets julegave. Du har lenge traktert ditt instrument, øvd lenge og vel. Nå er tiden inne for å få spilt inn resultatet.

For nede i esken ligger en konvolutt. Inne i den står det skrevet noen ord:

Velkommen til studio – i dag skal du spille inn ditt album!

En dag i musikkstudioet der du kan spille inn alle dine låter, lære om lydteknikk og få inspirasjon. Du knytter bekjentskap som kan ende i kontrakt. Rundt deg er det samlet musikere og fagfolk av alle slag. De vet hva som skal til for å lykkes, men det er du som må strekke deg etter toppen.

Artistlivet kan bli realitet for alle som har ståpåvilje og talent, for de andre er hardt arbeid og spisse albuer noe som kan hjelpe!

Top