You are here
Home > Musikk > Hvilke musikere bruker snus og hva er deres favorittsmak?

Hvilke musikere bruker snus og hva er deres favorittsmak?

Musikk er en stor del av mange menneskers liv, og det er alltid spennende å vite mer om hva som inspirerer og motiverer våre favorittartister. Noen av dem har en uvanlig vane som kanskje overrasker deg: de bruker snus! Snus er et tobakksprodukt som legges under leppen og gir en nikotinrus. Men hva slags snus foretrekker musikerne, og hvorfor?

Hvorfor bruker musikere snus?

Det finnes mange grunner til at noen velger å bruke snus, men for musikere kan det være spesielt fristende. Snus kan nemlig ha flere positive effekter på kreativiteten, humøret og konsentrasjonen.

Hvilke musikere bruker Skruf?

Blant de norske musikerne som har innrømmet å bruke Skruf finner vi blant annet:

  • Karpe Diem: Den populære rapduoen har vært trofaste Skruf-brukere i mange år, og har til og med laget en sang som heter “Snus”. De foretrekker Skruf Slim Fresh White Extra Strong, som har en frisk smak av mint og en kraftig nikotininnhold.
  • Astrid S: Den unge popstjernen har også avslørt at hun bruker Skruf i et intervju med VG. Hun sier at hun liker Skruf Slim Nordic White, som har en mild smak av lakris og eukalyptus.
  • Kygo: Den verdenskjente DJ-en og produsenten er også en fan av Skruf. Han sverger til Skruf Slim Polar White Strong, som har en iskald smak av peppermynte og mentol.
Top