You are here
Home > Musikk > Velg gode sko til konserten

Velg gode sko til konserten

Mange av oss har nok angret på valg av sko til en konsert vi har gledet oss lenge til, og selv om det kan virke som en triviell ting, er det tross alt forventet at man skal stå, hoppe, danse og gå en del i løpet av en konsertkveld. Dermed blir valg av skotøy faktisk ganske viktig for å sikre seg maksimal moro for både tid og penger man spanderer på å få med seg sine favorittartister på scenen. Her gir vi deg noen tips til hva man bør tenke på.

Følg med på værmeldingen
Det finnes ikke dårlig vær sies det, og når man er på konsert eller festival, blir det veldig viktig å velge rett – også på bena. Vi ser mange tenker det er nok med favorittskoene, men vi anbefaler å følge med på været som er meldt. Slik kan man pakke ned det lille ekstra man trenger for å sikre seg en flott opplevelse med fokus på musikk, og ikke føtter som ikke er tilfredse.

Best mulig utvalg
Har man ikke det man trenger, er det lett å løpe ut og skaffe seg nye sko, også underveis i arrangementet, i alle fall om det er en festival. Men en god konsert koster ikke så rent lite, så man bør heller være godt forberedt, så man ikke går glipp av idolene sine fordi man glemte å tenke på undersåttene (les: føttene). Gjør litt undersøkelser og kanskje også shopping etter sko på nett, slik at konsertkvelden blir en udiskutabel suksess. Å lete på nett gir mening, da man kan spare både tid og penger, samt at utvalget er mye større i nettbutikker enn på shoppingsenterets skobutikker. Da blir det «happy feet» og musikkglede til alle mann!

Ha med reserve
Fordi man aldri er sikret at skoene verken holder eller holder mål under en konsert, kan det være greit å vurdere et par ekstra sko i veska. Det trenger ikke være de mest «passende» skoene man da har å velge i, men de holder sikkert mål, slik at man kommer seg gjennom resten av konserten. Rock on!

Top