You are here
Home > Okategoriserade > Hvordan lykkes som kvinnelig musiker

Hvordan lykkes som kvinnelig musiker

I dag ser vi at stadig flere musikere fra Norge lykkes, ikke bare her i landet, men også med å få seg en mer internasjonal karriere. Vi har mange flotte forbilder blant våre musikere, og det er ikke til å nekte for at mange av dem ikke bare er flotte i sitt kunstneriske uttrykk, men også har et flott utseende og kropp. I denne artikkelen skal vi se litt på hvorfor slike faktorer er så viktige i musikkverdenen, og hvilke konsekvenser det kan ha for en ung kvinne som søker å gjøre karriere i denne bransjen.

Vi må nok innrømme det – kropp og utseende er viktig

Vi lever i en stadig mer visuell verden. Det skrevne ord blir satt til side for bilder, videoer, og mer, enten det er på Instagram, Twitter, eller Tiktok. Det er i liten grad mulig å fremme dypsindige eller kunstneriske uttrykk i en slik sammenheng, og desto flere muligheter til å gjøre seg bemerket med utseendet. Da er det kanskje ikke så rart at stadig flere tyr til enkle kirurgiske inngrep for å få nettopp den looken de har ønsket seg og vet at de kan få oppmerksomhet med.

En populær måte å fikse litt på kroppen er i dag naturlig utseende dråbeformet implantater som gir brystene fasthet og varig fasong. Hemmeligheten med slike dråbeformet implantater er at de holder seg i formen over tid, slik at du alltid vil ha et fresh, ungdommelig og naturlig utseende. Det som ikke er noen hemmelighet, er at slike implantater kan gi deg større oppmerksomhet enn før, ikke bare som partner, men også som musiker. En fyldig byste som del av en ellers fresh og sunn look (eller mer rampete, hvis stilarten tilsier det) kan være nøkkelen for å få mer oppmerksomhet både i det virkelige liv og på sosiale media, og dermed spille en liten rolle i det endelige gjennombruddet. Når du bruker ressurser og kanskje tar opp forbrukslån for å investere i rett utstyr, må du også kunne investere i egen kropp.

Er det ikke dumt at utseendet er så viktig?

Det går alltid an å være betenkt over at utseendet har blitt så viktig i musikken, men det er nå en gang sånn at mennesker har en naturlig tendens for å interessere seg for hvordan andre ser ut. Det er ikke så mye å gjøre med, annet enn å gjøre sitt beste for å få positiv oppmerksomhet når man viser seg frem på scenen.

Top