You are here
Home > Okategoriserade > Lag Stemning Med Barna

Lag Stemning Med Barna

Barn er noen fantastiske skapninger. Kreativiteten deres bare flyter i raske bølger og du vet ikke hvor du skal gjøre av den. Da er det viktig å tilbringe tiden med de små når de er unge, fordi barndommen varer bare så lenge. Om det så er kaste ball, gå ut en tur eller husking på lekeplassen, burde du fokusere på å danne minner. Derfor skal vi fortelle deg litt om hva du kan gjøre for å lage god stemning med barna.

Gå ut i naturen

Skogen er naturens lekeplass og det må dere ta nytte av. Tingen som er så fint med naturen er at du egentlig ikke trenger noe som helst utstyr for å ha kvalitetstid med barna. Det er mange positive grunner ved å lære barna dine å være mye ute, spesielt nå som det er så lett å bli avhengig og sliten av alt det teknologiske. Å leke gjemsel, stiv heks eller sisten i skogen med ungene vil de elske.

Leketøy gjør alltid susen

Noen ganger må man si nei når de små spør om ny leke, men det er ingen grunn for å forlate de gamle. Klarer du å unngå krangling med barna vil leketøy og barnevarer alltid være en garanti for suksess. Husk på at dette er barnas territorium så det er greit å la dem sjefe deg litt rundt.

Prøv en sport

Mennesker vil aldri bli for gammel for å prøve en ny sportsaktivitet. Du må ikke være den mest sporty for å finne en sport som passer deg. Verdens mest kjente sport er fotball og det er med god grunn til. Fotball forener mennesker universielt, fordi det er noe alle kan forstå og bli med på. Andre populære sporter man alltid kan prøve med barna er basketball, kanonball, badminton, sykling og slåball. En anbefaling fra meg er bordtennis (ping-pong), en morsom racketsport der du trenger minst to bordtennisracketer, en liten ball og et bordtennisbord med nett. Ikke alle sportsgrener trenger ball og annet redskap da, som for eksempel svømming og løping.

Musikk kan være lidenskap de lengtet etter

Få i verden synger som Mariah Carey, skriver som Bob Dylan og spiller som Jimi Hendrix, men de fleste i verden elsker musikk. Så plukk opp den gitaren og spill og syng med barna. Lær dem å spille et instrument, uansett om det er en cello, piano eller et triangel. Kanskje kan dere prøve ut noen rytmeleker hvis dere ikke har noen instrumenter tilgjengelig, men hvis dere ikke har noen kan dere egentlig bare lage noen selv! Bruk ulike objekter å “tromme” på, lag en seljefløyte eller så kan du bruke et blad som en fløyte. Dere kan velge å danse og bare lytte istedenfor, men det er allikevel så mange spennende muligheter å teste ut sammen med de yngre og eldre barna.

Top