You are here
Home > Okategoriserade > Hva du må ha med til musikkfestival

Hva du må ha med til musikkfestival

Når du skal på festival, så lønner det seg å ha med ting som kan gjøre festivallivet enklere. Det er vanlig å måtte reise til mer naturlige omgivelser, bort fra vanlig dusj og toalett. Fordelen er at du kan gjøre deg rustet til livets beste festivalopplevelse med ting som et iPhone 14 Pro deksel og regnponcho.

Sikre verdisakene på deg

Gå for et grafisk flott og sikkert iPhone 14 Pro deksel til å bruke gjennom festivalen. Det er så mange opplevelser du sikkert vil fange på kameraet, noe som betyr at det lønner seg å ha et godt iPhone 14 Pro deksel på lur. Å dra på festival er en utrolig opplevelse, maksimer dette ved å ha med deg det som kan gjøre festivallivet enklere for deg. Det er viktig å ha et sted å lagre verdisakene dine på deg, på en trygg måte. Du kan ha på deg en midjeveske du kan ha rundt livet eller over skuldrene dine. Sikre veska gjerne godt på overkroppen. Eventuelt kan du ha på deg en slags vest med flere lommer, hvor du kan gjemme verdisakene dine. Vurder hvordan været er, slik at du vet hvilke klær du skal ha på deg eller med.

Praktiske ting

Ta med deg praktiske ting til festivalsommer, slik at du kan få maksimalt utbytte av opplevelsen. En tørrsjampo kan du komme langt med på festivaler over flere dager og du skal telte. Slik sikrer du at håret ditt ser friskt ut under hele oppholdet. Eventuelt kan du ha håret i en flette, slik at det ikke floker seg. Glem ikke å ha med deg antibac, deodorant og eventuelt intimservietter. Solkrem er et must! Smør deg godt inn med det daglig, så du slipper å bli solbrent. De finnes også i pudderform som du enkelt kan ha på ansiktet og ikke blir klissete. Det skader heller ikke å ha med seg en god fuktighetskrem. En ekstra fordel er om det er solfaktor i tillegg. Noe som er særdeles viktig er vanntette tøy. Et par med støvletter kommer du langt med, da de holder deg tørr. De er dessuten enkle å vaske i tillegg. Skulle det være stekende sol, så er det forståelig om du heller vil ha med deg et par med tøysko. Foretrekker du å la regntøyet ligge, så kan du enkelt pakke med deg en regnponcho i lommen. Den er som regel pakken inn i plast. Dersom du skal ha med deg mer ting, husk å pakk klær og diverse i plastposer før du pakker dem ned. De kan lett bli gjennomtrukket av søle og vann under en festival. Glem selvsagt ikke å ha med hengelås til baggene dine, dersom du skal på en festival med overnatting i telt. Videre må du huske å ta med telt, sovepose og liggeunderlag. Ta gjerne med penger, undertøy og badetøy. Det er greit å ha med det du kan få bruk for. Det skader aldri å kunne ha med seg noen skift.

Top